vibrosaun

Privé Vibrosaun

De Vibrosaun biedt u de voordelen van een sauna. Laat de gebruiker ontspannen met het hoofd buiten de verwarmde ruimte. De warme lucht wordt niet geïnhaleerd, waardoor de luchtwegen worden ontzien. 


Hoe werkt de Vibrosaun?

De ingebouwde vibratie van het comfortabele ligbed ontspant de spieren, terwijl de van 0 tot 85°C instelbare warmte de bloedvaten verwijdt, waarbij de hartslag toeneemt. Hierdoor neemt de bloeddoorstroming toe, evenals de zuurstofopname. Lichaamscellen gebruiken deze zuurstof om koolhydraten te verbranden, waardoor indirect vetcellen worden afgebroken. Daarnaast neemt de nierfunctie toe, wat een versnelde afvoer van gif- en afvalstoffen tot gevolg heeft.

De Vibrosaun combineert sauna en massage in een rustgevende houding en stimuleert het effect van fitness en massage. De vibratie heeft een frequentie die is afgestemd is op het onderbewuste. Hierdoor wordt stress gereduceerd door promotie van zowel geestelijke als lichamelijke ontspanning. Vooral indien het gecombineerd wordt met passende ontspanningsmuziek via de ingebouwde stereo-installatie. Het masserende ligbed zorgt ervoor dat de gebruiker op een aangename ontspannen wijze een bepaalde spierspanning behoudt.